Retro Projects - Patrick Mulder
Welkom bij Retro Projects

Als u gaat trouwen wilt u natuurlijk achteraf alles nog eens terug kijken. Zeker omdat veel indrukken en emoties aan u voorbij gaan zonder alles goed te beseffen. Daarom staat er altijd wel een kennis met een videocamera paraat om alles te filmen. Maar helaas zijn dit dan vaak films die erg langdradig zijn en vaak met een " hol" geluid. Terwijl uw ja-woord toch duidelijk moet zijn te horen net zoals de hoogtepunten van de speech die de trouwambtenaar geeft.

Ik film uw trouwdag met professionele apparatuur in hoge beeldkwaliteit en monteer het tot een mooie reportage waarbij we vooraf afspreken hoe lang hij ongeveer moet gaan duren en wat er wel of beslist niet in moet voorkomen.

Eventueel krijgt u ook het ruwe materiaal om zelf nog eens precies te horen wat er nou allemaal gezegd is omdat complete toespraken te langdradig zijn voor de hoofd-reportage.

U kunt ook kiezen voor een reportage in Virtual Reality. Met een VR-bril kunt u dan naderhand weer terug in de video stappen en ziet u alles en iedereen weer rond u heen. Super realistisch en natuurlijk erg leuk om uw dierbaren om u heen te zien! Vraag naar de mogelijkheden want dit is weer een compleet andere aanpak van filmen.

LOVESHOOT VIDEOCLIP
Een loveshoot, ook wel ‘pre-wedding clip’ genoemd, is een korte romantische videoclip waarin jullie laten zien dat jullie gaan trouwen (of samenwonen). Jullie kunnen de clip online publiceren of mailen om zo te gebruiken om gasten uit te nodigen voor het huwelijk of feest.
Een loveshoot is ook los te boeken zonder bruiloft. Een opname-middag kost €350*.

PRIJZEN VIDEOREPORTAGE OF VIRTUAL REALITY
Standaard reportage:

Opnames van de voorbereidingen thuis
Trouwceremonie
Beelden kort na afloop van de ceremonie
€750*

Uitgebreide reportage:
Opnames van de voorbereidingen thuis
Trouwceremonie
Beelden na afloop van ceremonie
Receptie
€950*

Top reportage:
Opnames van de voorbereidingen thuis
Trouwceremonie
Beelden na afloop van ceremonie
Receptie & Feest (tot uiterlijk 01:00 uur)
€1150*

Een combinatie van een Videoreportage en korte Virtual Reality impressie is €250 meerprijs.
* is het bedrag inclusief BTW maar er kunnen evt reiskosten en/of parkeerkosten bijkomen.